Deltagare

 • Profilbild för Frida H
  aktiv för 3 år, 8 månader sedan
 • Profilbild för Xenia
  aktiv för 3 år, 9 månader sedan
 • Profilbild för Emmi
  Emmi Hej! Jag är en tjej från Eskilstuna som råkade halka in på denna utbildning. Jag har tidigare gått utbildningen Estetiska Bild och form, men nu kände jag att jag vill bidra med något vettigare till samhället. Jag har jobbat som Trainee på ett äldreboende som öppnade upp mina ögon för medmänskligheten. Dessutom gillade jag att vara med och planera aktiviteter, så då tänkte jag att Samhällsentreprenörskap är kanske någonting för mig. Det passar mina egenskaper; jag är jordnära och kreativ, dessutom gillar jag utmaningar. Jag har bott hela mitt liv i Eskilstuna och det pratas mycket om vad som behöver göras och förändras här i staden. Nu på sistone har även jag börjat fundera på vad jag kan göra för skillnad. Jag ser fram emot en intressant studieperiod. /Emmi
  aktiv för 3 år, 10 månader sedan
 • Profilbild för Margareta
  aktiv för 3 år, 11 månader sedan
 • Profilbild för Jack
  Jack Sist på bollen (?) hoppas jag kunna sladda igång sent med den här utbildningen Jag heter Jack, 25 år, från Nynäshamn utanför stockholm. Pluggar till dramapedagog i Storvik, där jag också bott senaste året. Hela denna terminen har vi praktik på utbildningen och jag befinner mig då i stockholm. Innan dess gick jag lärarutbildning för högstadie/gymnasium på södertörns högskola och har ämnesinriktning svenska/SvA Brinner för teater, drama och språk, spenderar mycket fritid på Ormteatern i haninge, där jag leder teatergrupper, skriver manus, sitter i styrelsen m.m.
  aktiv för 4 år sedan
 • Profilbild för Patrick
  Patrick Hej, Patrick heter jag och är 44 år bott i Sydney över 10 år, på Cypern 1 år och är tillbaka i Sverige sedan några år tillbaks. Bakgrund som egen företagare större delen av mitt liv. I Australien så hade jag ett företag där jag jobbade med personlig och ledarskapsutveckling med bl a certifieringsutbildningar inom NLP och Energy Psykologis. Anledningen till att jag är här är för att jag vill på något sätt bidra till en bättre värld. Det är så många olika utmaningar idag som vi måsta vakna upp tlll och agera för, och jag tror att som entreprenörer kan vi verkligen påverka våran omgivining positivt och kraftfullt...exakt hur...det är därför jag är här. Ser framemot att få vara en del av detta. Spännande. Mvh Patrick:)
  aktiv för 4 år, 1 månad sedan
 • Profilbild för Ann-Charlotte
  Ann-Charlotte Kort om mig, jag är en naturälskande lantis som har valt att gå denna kurs för att fortsätta utvecklas och förhoppningsvis hitta ett sätt att omvandla mina idéer och kunskap till handling. Jag älskar att skriva och har en särskild passion för hälsa i stort och hoppas att på något sätt kunna kombinera dessa för att åstadkomma en positiv förändring i olika instanser i samhället. Sedan ett år tillbaka studerar jag på heltid efter att ha vänt upp och ner på hela min trygga tillvaro så här i mitten av livet, just för att kunna känna mig levande igen, bredda min kunskap och utveckla mig vidare för att kunna ägna mig åt sådant jag brinner för. Ser fram emot en givande kurs med intressanta möten och diskussioner.
  aktiv för 4 år, 1 månad sedan
 • Profilbild för Eirini
  Eirini Lite om mig!! Mitt namn är Eirini och jag är en grekisk tjej på 26 år. Jag har studerat arkitektur i Grekland och hållbar stadsgestaltning på Lund universitet. Jag har också studerat Svenska som främmande språk på Lunds universitet, så mina svenska kunskaper är absolut inte perfekt (ursäkta mig för använda felaktigt språket). Jag älskar att resa och lära mig nya kulturer och utveckla mig på dessa sätt. Mina stora intressen om urbanisering och stadsgestaltning på fattiga länder får mig att studera på kurser och projekten om Asien. Kombination av mina stora intresse för slum uppgradering och de nya kunskaper som jag ska lära mig i kursen kommer att hjälpa mig att bidra på gemenskapens utveckling och stadsmiljö uppgradering genom att ge initiativ på områdets befolkning (hjälpa de att organisera sig och få ett bättre liv).
  aktiv för 4 år, 1 månad sedan
 • Profilbild för Stefan Severin
  aktiv för 4 år, 1 månad sedan
 • Profilbild för Bosse
  aktiv för 4 år, 1 månad sedan
 • Profilbild för Maja
  Maja Hello Jag är 31 bast, sambo med min katt Sture, och kommer ursprungligen från Örebro. Efter landskapsarkitekturstudier i Uppsala och designstudier i Göteborg har jag sedan två år tillbaka funnit mig till ro i Bergslagen och Hällefors. Här finns optimism, kreativitet, skaparglädje och lugn. Men också utanförskap, urbaniseringens baksidor, rasism, arbetslöshet och hopplöshet. De sistnämnda är det jag vill arbeta med i denna kurs. Jag ser mycket fram emot att ta del av er allas olika erfarenheter och klokheter!
  aktiv för 4 år, 2 månader sedan
 • Profilbild för Testdeltagare
  aktiv för 4 år, 5 månader sedan