Praktisk info om kursen

Personbevis för studier
Folkhögskolan behöver ett personbevis för studier från alla deltagare, senast 11 september. Du beställer, laddar ner eller skriver ut ett personbevis för studier via Skatteverkets hemsida.
Skicka det sedan med post eller email:
Postadress: Att: Besima Tabak, Glokala Folkhögskolan, Box 8147, 200 41 Malmö
Email: Besima Tabak, besima [at] glokala.se

Terminstider
Kursens terminstider är följande
HT2015: 2015-08-10  –  2015-12-18
VT2016: 2016-01-11  –  2016-06-03

CSN/studiemedel
Om du söker studiemedel/bidrag för kursen: Du kan redan innan kursens start göra en ansökan om CSN till kursen (se terminstider ovan). När kursen har startat behöver du själv lämna en studieförsäkran till CSN. Har du några frågor om CSN/studiemedel får du gärna ta direkt kontakt med Felicia Trellid som arbetar med dessa frågor på folkhögskolan.
Felicia Trellid, felicia [at] glokala.se, 040-642 47 29, 0765-42 47 29

Tekniskt stöd under kursen
I flera av kursens moment kommer det att finnas möjligheter att använda olika uttryckssätt. Om du i samband med detta eller inom ramen för pågående projekt/verksamheter har behov av teknisk utrustning har vi som ambition att försöka hjälpa till från folkhögskolan – i den mån vi har resurser. Det kan handla om digitalkamera, ljudinspelare, videokamera, scanning av bildmaterial med mera. Det kan också handla om stöd/tips för redigering av bilder, video eller ljud. Hör av dig så ser vi vilka möjligheter som finns!

Förväntningar på dig som deltagare
En viktig utgångspunkt för kursen är att ta vara på alla de tankar och kunskaper vi har tillsammans. En förutsättning är att under året vara med och diskutera, dela dina tankar och erfarenheter. I flera uppgifter under året ingår det att ge respons, kommentarer, till de andra deltagarna, något som både är lärorikt och väcker nya perspektiv.
För att genomföra folkhögskolekursen i sin helhet är du med och genomför samtliga uppgifter under kursen.
Högskolemomentet Projektledning med inriktning mot social innovation som ingår i kursen kommer att presenteras ytterligare i en kommande separat beskrivning.

Dina rättigheter som studerande
Mer generell information om att studera på Glokala folkhögskolan och dina rättigheter som deltagare finns även på glokala.se under Studerandeinfo.

P1010831

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.