Internat 2: 16-17 januari, Malmö & Humlebæk

Vi närmar oss internat #2. Två dagar i januari med en tur över till Danmark!

Under måndagen i Malmö gästas vi av Magdalena Musiala, facilitator och utbildare, som i en workshop sätter fokus på personligt ledarskap. Vi uppdaterar även varandra om hur det går med våra olika projekt, för att ge feedback och stöd. På kvällen kan de som vill se teaterföreställningen Skvalpet som ges av Malmö Dockteater, Sveriges första dockteaterscen för vuxna.

Under tisdagen besöker vi Crossing Borders i Humlebæk, Danmark, för att lära mer om hur de stöttar unga samhällsentreprenörer genom det deras eco-hub. Programmet hålls på engelska. Vi kommer att träffa deras personal och internationella studenter samt deltagare från deras partnerskola i Tampere, Finland. Med oss från Malmö följer även Centrum för publikt entreprenörskap och deltagare från Samhällsentreprenör fördjupning. De som vill har möjligheten att stanna kvar efter vårt gemensamma program för att utforska Louisiana museum och bjuds då på inträdesavgiften.

crossingborder

I höstas besökte Crossing Borders Glokala folkhögskolan. De sa att de gärna vill
träffa oss som läser Samhällsentreprenör och vi är nu bjudna till dem i Danmark.

Tider för dagarna
Måndag 16 januari kl. 12-18.
Tisdag 17 januari kl. 8-18.
Se programmet här.

Resan till Malmö
För längre resor ger vi ett stöd för kostnader upp till 750 kr, mot kvitto/biljetter.

Resan till Danmark
Skolan står för resekostnaden tur och retur till Humlebæk. Glöm inte att ta med en gilitig id-handling, då vi kommer att passera id-kontrollen vid bron.

Boende
Ett alternativ till vänner eller kontakter i Malmö kan vara Turistföreningens vandrarhem i city. Det finns även möjlighet till enkel övernattning på Sofielunds Folkets Hus, där Glokala folkhögskolan har sina lokaler. Du behöver då ta med sovsäck och liggunderlag. Det finns micro, kylskåp och dusch i huset. Detta är ett mycket enkelt boende, men gratis, där ni delar sovplats på golvet i klassrum på skolan.

Mat
Du betalar själv för lunch och middag på måndagen och blir bjuden på fika. Fika och lunch under tisdagen står vi för.

Anmäl dig senast måndagen den 9 januari
Internatträffen är frivillig. Vi vet av erfarenhet från tidigare kurser att det brukar vara mycket värdefullt med inspirationen i form av studiebesök, inbjudna gäster, samtal om samhällsentreprenörskap och feedback kring ditt eget projekt eller initiativ.

Meddela oss om du kommer eller inte genom följande länk.

Hör gärna av dig om du har några frågor om internatet.

Det ska bli kul att ses!

Hälsningar
Malin och Fredrik

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Skypesamtal för de som missar internatet

Om du inte kan komma på internatet vill vi att du är med på ett Skypemöte måndagen den 23 januari kl. 19.00-20.30 – save the date! Praktisk info och agendan för mötet ->