12 januari: Tid för nätverksuppgiften

Hej,

i starten för det nya året är det fortsatt tid att jobba med Nätverksuppgiften →
Inlämningsdatum är 18 januari.
Ta gärna kontakt med Towe eller August om du har någon fråga om uppgiften!

Vi har också börjat förbereda programmet för internatträffen i Malmö 31 januari – 1 februari. Det kommer att utvecklas närmaste tiden och uppdateras här: http://samhallsentreprenor.glokala.net/she2/internat-31-jan-1-febr/
Du kan redan nu läsa om hur du förbereder dig för samtal om böckerna vi har läst, som vi tänkte inleda lördagen med att prata om.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Inspiration

Missa inte Michaels inlägg om kollektivt ledarskap som dök upp i förra veckan!
Michael ställer också en fråga kopplat till texten i en kommentar: ”Var ser du kollektivt ledarskap omkring dig? Vilka tips har du för att blir bättre kollektiv ledare?

+ Podcasten The Green Exchange

Nyligen presenterades det första avsnittet från podcasten The Green Exchange – som diskuterar frågor om hållbar utveckling med Öresundsregionen som bas och fokus. I det första avsnittet diskuteras erfarenheter från ett internationellt projekt där lokala processer för att skapa gemensam omställningsagenda i städer har undersökts, vilket har mynnat ut i en manual: Transition Management in the Urban Context Manual.

“Vi insåg vikten i att diskutera internationella framgångshistorier med Öresundsregionens aktörer för att regionen ska behålla sin framkantspostition” uttrycker Teneal Solinas, en av poddens värdar. Podcasten produceras från Sofielunds Folkets Hus i Malmö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.