Coachande samtal

Möjlighet till coachande samtal

Flera av er har uttryckt er positivt kring möjligheten att ha coachande samtal för att komma vidare med era projekt och idéer. Vi kommer därför att erbjuda er som vill coachning cirka var sjätte vecka med någon av oss pedagoger. Samtalen kan genomföras på telefon, skype eller möjligen live i Malmö, och pågå max en timma. 

Samtalen är en möjlighet för er att reflektera kring var ni befinner er just nu och hur ni vill fortsätta med era projekt. Samtalen kommer att utgå från det ni upplever att ni behöver stöd i. Det spelar ingen roll var ni är i processen, huvudsaken är att ni har en önskan att ta nästa steg i er process, oavsett om det är stort eller litet.

Kanske har du fastnat någonstans, känner att tiden inte räcker till eller hittar inte till din motivation. Du kanske önskar stöd i att hitta en struktur för ditt arbete i vardagen eller hur du kan utöka ditt nätverk. Du kanske behöver konkreta tips och information kring en viss fråga. Du kan också välja att ägna samtalstiden åt att bli klarare över vad du önskar i ett visst samarbete eller vilken målgrupp du vill nå. Eller så vet du inte vad du vill prata om eller vad som är ditt nästa steg och vill ägna samtalstiden åt att ”tänka högt” och bolla med och få feedback från oss pedagoger. 

Oavsett varför du vill samtala –  ta en stund inför samtalet för att fundera över var du befinner dig just nu, vad du upplever som utmaningar och vad du eventuellt vill ägna samtalstiden åt. 

Så här kan det alltså se ut:

       Meddela oss att du vill använda möjligheten till coachande samtal. Frivilligt.
–       Boka in tid för samtal med den av oss pedagoger som du fått ”tilldelad dig”
      Ta en stund (5-20 min) för att fundera över vad du vill ägna samtalstiden åt. Skriv/rita gärna för din egen skull.
      Kommunicera eventuellt med pedagogen redan innan samtalet vad du vill prata om (inget krav).
      Samtal via telefon, skype eller eventuellt live i max 1 timme, enligt överenskommelse.
      Kom ev överens om en uppgift/ditt nästa steg att göra och när, OM DU vill och skulle uppleva det som ett stöd.
      Boka en ny tid för samtal, om du vill.

Tveka inte att höra av dig om du har funderingar kring de coachande samtalen!

Vänligen,
Emma & Annika

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.