v 11 Arbeta med sociala medier

Den här och nästa vecka handlar om hur du kan bygga upp en plattform i sociala medier för ditt projekt.
Vi tar del av två föreläsningar med Lisa Karinsdotter Pålsson som är inbjuden gästföreläsare. Den första handlar om strategier för att nå ut med ditt innehåll, och fokuserar på hur du kan tänka när det gäller att nå fram till rätt målgrupp. Även om just sociala medier är i fokus, så är föreläsningarnas innehåll till stor del relevant för arbetet med kommunikation i generell mening.

+ Påminnelse/inbjudan – workshop online 5 april: Utforska din idé med designmetoder
Som samhällsentreprenör är du också en designer: När du förverkligar en vision så designar du världen – hur vill du att världen ska se ut?
Vi gör en workshop-dag för båda kurserna Samhällsentreprenör & fördjupning! Online via Zoom, 5 april, kl. 09:00 – 15:00 (paus för lunch kl. 12-13)
Läs mer och anmäl dig: https://samhallsentreprenor.glokala.net/2021-2022/modul-3/workshop-online-5-april-utforska-din-ide-med-designmetoder/

Att arbeta med social medier – del 1

Lisa Karinsdotter Pålsson har en bakgrund som formgivare och strategisk kommunikatör och har arbetat med flera sociala projekt i Malmös utsatta områden. Hon har tidigare vikarierat som pedagog i kursen.

Här hittar du en pdf med föreläsningen:


Nästa vecka fortsätter temat med en andra föreläsning och en inlämningsuppgift att arbeta med!

Svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.