Uppgift: Fördjupning – mitt sammanhang

Syftet med den här uppgiften är att ge utrymme för valbar fördjupning inom ett tema som du vill utforska. Det kan vara direkt kopplat till behov i den fas du är med projekt/initiativ – eller mer frikopplat. Använd gärna uppgiften som en del i utvecklingsarbete du redan planerar kommande tiden.

Inlämning / presentation:
– Presentation av vald fördjupning sker under internathelgen 23-24 april. Förbered en presentation på ca 10-15 minuter om den fördjupning du väljer, där du berättar om temat och dina reflektioner kring det.
– Om du inte medverkar 23-24 april: Skriv eller spela in (ljud/video) en presentation av din valda fördjupning och dina reflektioner kring temat. Omfattning, ca 1 A4 i text eller 5-10 minuter i ljud/video. Forum för uppgiften →

Exempel på teman att undersöka – utifrån samtal på internat i början av februari:

  • Projektansökningar – hur har andra formulerat sig? Vilka medel kan vara lämpliga att söka? Inspiration och reflektioner kring ansökningar. (August och Emma har ex tidigare ansökningar till Arvsfonden som vi gärna delar som utgångspunkt)
  • Att värdera sitt initiativ i siffror. Vad är vårt arbete och det vi skapar värt? Undersöka sätt att synliggöra och beskriva.
  • Modeller för (rättvis) ekonomisk fördelning internt. Hur arbeta med delat ägarskap och fördelning av resurser? Exempel från andra verksamheter.

Frågor eller funderingar? Bolla gärna med August eller Emma!

110908_gv_koopvertrag_101_panorama

Foto: Gängeviertel, Hamburg http://das-gaengeviertel.info/en.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.