Superhjältar

Hej inspirationsbanken!

Nu är det första gången jag skriver i dig och jag tänkte vad kan vara bättre och mer inspirerande än att dela med mig utav en av mina alldeles livslevande superhjältar?!

Det passar bra i tiden nu med för hennes ati-trafficking organisation Prajwala har nyligen kommit upp i den fantastiska siffran sextusen! Med det menas sextusen kvinnor och barn som Prajwala har räddat från trafficking industrin. Kvinnan som själv startade organisationen hemma vid sitt köksbord heter Sunitha Krishnan.

Hör henne prata på TED, hon har massvis med bra att säga!

Sunitha Krishnan fights sex slavery

Hon var nyligen i Sverige och pratade på GRID med.

Se även Prajwala’s ”Men against demand” kampanj.

Med Värme Alexandra

4 thoughts on “Superhjältar

    1. August

      Hej!

      Spännande! Apropå videon/länken, jag la in videoversionen från youtube nu. Funkar bra med textlänken som det ser ut, om man vill ladda hem klippet.

      Lite mer om att bädda in videoklipp i blogginlägg: När man tar en embed-kod för en video så behöver den klistras in i html-läge i textredigeraren. När du skriver ett inlägg kan du uppe i högra hörnet ovanför textrutan välja visuell eller html. Om du vill klistra in en videokod växlar du över till html-läge, klistrar in koden, och kan sedan växla tillbaka. Då tolkar wordpress koden så att klippet kan laddas.

      /August

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.