Förväntningar och förhoppningar

875-0-Wish bild

Vi har nu mindre än två veckor innan vår första fysiska träff, internatet, kommer att äga rum här i Malmö. För att vi ska kunna planera så bra som möjligt så är det behjälpligt att få era tankar kring vilka förväntningar och förhoppningar ni har på den denna kurs.

Vi vill därför att du i kursformet  beskriver detta. Detta kan te.x. handla om vilket innehåll, form, teman, fokus, tempo och/eller litteratur på kursen du önskar. Vad vill du få ut av kursen? vilka eventuella studiebesök skulle du vilja göra på senare internat? I vilken stad skulle du vilja ha ett senare internat (tidigare har vi  förutom Malmö, haft internat i Göteborg och Stockholm)? Vilken inspiration skulle du vilja ha mer av? Finns det något du skulle vilja inspirera med till de andra kursdeltagarna? osv.

Dela med dig av dina tankar och funderingar till och varandra kring detta. Känn dig fri att skriva så kort eller långt som du vill.

Deadline: 1 september

Inlämning: Via kursforumet (inloggad), https://samhallsentreprenor.glokala.net/she2/groups/kursforum-2014-2015/forum/topic/svar-infor-kursplanering-forvantningar-forhoppningar/

Det går också bra att maila oss för enskilda önskemål och tankar, frågor och funderingar, men vi ser samtidigt att det finns ett värde i att skapa en form av brainstormning på kursforumet som vi alla kan se och ta del av.

Om du inte redan har meddelat om du kan komma på internatet så behöver vi också denna information nu snarast möjligt till august [at] glokala.se! Ramarna är lördag 6 sept 11:00-19:00  och söndag 7 sept 9:00-15:00. Reseersättning för längre resor utgår upp till 750 kr. Programmet för internatet kommer inom kort.

Vi ser framemot att ta del av era tankar!

Towe, Hannah och August!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.