Ekonomi

ekonomibild

Ekonomin är för många av oss den ofrånkomliga stötestenen. I denna modul ska vi ta upp de delar som är relevanta för oss och sätta dem i ett samhällsentreprenöriellt perspektiv. Vi kommer att undersöka vilka olika finansieringsmöjligheter det finns och även arbeta en del med den egna budgeten eller verksamhetsplanen i de egna projekten. Modulen sträcker sig till mitten av november.

Vi börjar modulen med ett samtal med Fredrik Björk i en intervju som gjorts tidigare i Samhällsentreprenörkursen. Här berättar han bland annat kort kring crowfunding, offentliga och privata investeringsfonder, mikrofinanser, Tillväxt Malmö m.m.

Att lyssna till: ”Det finns mer pengar än projekt att satsa i”

Samtal tidigare med Fredrik Björk om utveckling inom finansiering av samhällsentreprenörskap – i Sverige och lite bredare i ett internationellt perspektiv. Lyssna / ladda ner:

2 thoughts on “Ekonomi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.