Planering för kursåret

Under helgen 12-13 september i Malmö jobbade vi kring teman och tidsplanering för kursåret (se bilder från träffen här).

kursoversikt15-16En övergripande tidsplan, med detaljplanering för första perioden fram till november, finns nu under Kursinfo → Kursöversikt – planering.

Nästa internatträff bokade vi helgen 6-7 februari, i Malmö. Skriv in datumen i kalendern! Då är tanken att stämma av och planera för vårens fortsatta innehåll i kursen.

Ett förslag som kom upp på träffen var att också ha en facebook-grupp för tips och saker vi vill dela, som ett snabbare och enklare sätt att ha kontakt med varandra. Därför har vi skapat en grupp, och bjudit in till era respektive email-adresser. Kontakta August om du inte har fått inbjudan, eller be någon annan att lägga till dig i gruppen.

Mer av dokumentationen från helgens kursplanering finns i en tråd i kursforumet. Vi pedagoger kommer löpande att försöka väva in de frågor och teman som har föreslagits när vi lägger upp kursen.
Skriv gärna svar i forumet med tankar om upplägg eller teman. Finns det teman som saknas? Nya förslag du har för kursåret, som har dykt upp efter träffen?

Till planeringen – tråd i kursforumet →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.