v 36 Tid för kursplanering + coachande samtal

Hej! Den här veckan finns det tid för de inledande uppgifter som presenterades förra veckan:

  • Din presentation (till 5 september)
  • Kursplanering – förväntningar & förslag (till 12 september)
  • Lyssning & reflektion: Vad utmärker en samhällsentreprenör? (v 35-36)

Via mail har jag också skrivit till er om möjligheten att boka in tid för samtal med mig. Här nedan beskrivs det lite vidare:

Coachande samtal

Under kursen erbjuder vi möjlighet till samtal cirka var sjätte vecka med någon av oss pedagoger. Samtalen kan genomföras på telefon, online (Zoom eller annan tjänst) eller live i Malmö, och vara upp till en timme. Läs mer här om möjligheten till samtal →

Samtalen är en möjlighet för dig att reflektera kring var du befinner dig just nu och vilka nästa steg du planerar i de projekt/initiativ som du utvecklar, eller det som är aktuellt för dig i livet. Samtalen kommer att utgå från det du upplever att du behöver stöd i.

Jag (August) har redan mailat var och en för att hitta tillfälle för ett första samtal – så att vi bättre vet vad som är aktuellt för dig!


Videointroduktion till kursplattformen

Som ett stöd för att hitta rätt på kursplattformen – en kort videointroduktion till plattformens olika delar och funktioner:


+ Tips: Vilket parti står upp för den värld du vill leva i?

Vi är inne i slutskedet av valrörelsen – kanske har du redan förtidsröstat men i vilket fall kan Globalportalens och ForumCiv:s valkompass vara ett komplement för att fundera på partiernas hållning. I det här testet ligger fokus på bistånd, jämställdhet och mänskliga rättigheter: https://globalportalen.org/artiklar/vilket-parti-star-upp-for-den-varld-du-vill-leva-i

Svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.