v 21 Tid kompletteringar + inspiration

Hej,

den här veckan finns det tid för att jobba med kompletteringar från året, men vi lyfter också fram två poddavsnitt där du kan höra mer om det som Lisbet respektive Loes är engagerade i och jobbar med!

Kursutvärdering – påminnelse: Det har också blivit tid att utvärdera kursåret när vi närmar oss kursens slut 2 juni. Vi vill gärna få input på hur du upplever att läsa kursen, samtidigt är utvärderingen en möjlighet att reflektera över ditt eget lärande under året.
Svara senast 2 juni via: https://forms.gle/k4jCJEmAocRswCqQ8
Utvärderingen är anonym, och vi kommer att bearbeta sammanställningen av svaren tillsammans med andra kollegor på Glokala. Tack för att du är med och svarar!

Inspiration #1: Synpodden om “Odlarglädje för synskadade”

I Synpodden #34 berättar Lisbet i kursen om “Odlarglädje för synskadade”! Lyssna från ca 13 minuter in:

“Varför ska man odla egna tomater? Egenodlade tomater är mycket godare, de är inte besprutade, man blir lycklig av att äta sina egna tomater, man lär sig något nytt varje odlingssäsong, det är roligt att dela med sig av plantor, tomater, fröer och erfarenheter. Det är några av de skäl till att Lisbet Malmborg odlar själv och hon delar frikostigt med sig av sina bästa tips till er lyssnare.”


Inspiration #2: Martinas djupdykningsfika – Världsautismdagen

“I dagens avsnitt pratar Martina med Loes om arbetslivet. Att leva med autism och bipolär sjukdom – hur får man det att fungera med arbetslivet?”

Svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.