v 22 Inspiration & kursens avslutning

Hej!

Vi närmar oss kursens slut den 2:a juni. Det finns fortsatt möjlighet att boka in tid för att bolla utvecklingen i idéer/initiativ fram till 21 juni, hör av dig i så fall!

Det finns också möjlighet att komplettera eventuella uppgifter som är kvar från året efter kursens slut (vi mailar påminnelse). Ett uppsamlingsdatum för kompletteringar är 21 augusti, men lämna gärna in innan dess.

Materialet på den här plattformen kommer att finnas kvar, att återvända till och inspireras av. Meddela oss om du vill ta bort din profil på kursplattformen, efter kursens slut. (Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter som deltagare i kursen: Information angående Dataskyddsförordningen → )

Gemensamt samtal online (frivilligt): 31 maj 12:30 – 13:30

Om projekt-/idéutveckling, feedback till varandra och reflektioner om kursåret!
Zoom: https://us02web.zoom.us/j/87309992019?pwd=SVRYbG14ZkpGbWRCRGhhcG5IN21wQT09

Påminnelse: Kursutvärdering

Vi vill gärna få input på hur du upplever att läsa kursen. Samtidigt är utvärderingen en möjlighet att reflektera över ditt eget lärande under kursåret.

Svara här online: https://forms.gle/k4jCJEmAocRswCqQ8
Svara senast 2 juni.

Utvärderingen är anonym, och vi kommer att bearbeta sammanställningen av svaren tillsammans med andra kollegor på Glokala de kommande veckorna i juni.

Tack för att du är med och svarar!

Studieintyg/kursintyg

Efter kursslut sammanställer vi intyg som kommer per post, maila din aktuella adress om du har flyttat under året.


Inspiration

1# Lyssning: Engagemanget – Emma Jangö, Hej Främling

54 min, podden Engagemanget.

Emma Jangö som är verksamhetschef för Hej Främling! intervjuas av Tom Roodro. Ta med samtalet ut i lurarna på en promenad!

“Emma Jangö är verksamhetschef för organisationen Hej Främling!, som på olika sätt arbetar med inkludering och delaktighet. Det hela startade som ett projekt i Östersund, där en av de första aktiviteterna var en skidskola för de boende på ett asylboende. I år fyller organisationen 10 år, och håll i er, förra året hade man hela 35 000 deltagartillfällen. Exempel på aktiviteter är löpning, yoga, promenader, fotboll och hemarbete. Allt som får en att må bra helt enkelt.”
Läs mer om avsnittet: https://shows.acast.com/engagemanget/episodes/emma-jango-hej-framling


#2 Livestreams från Beyond Growth-konferens i Bryssel 15-17 maj

Vid senaste kursträffen kretsade flera samtal kring hur vi kan förändra samhällsekonomin – och bland annat berättade Amanda om stundande resa för att delta på en konferens i Bryssel: Beyond Growth.

Panelseminarierna går att se i efterhand på konferensens hemsida. Något teoritungt kanhända – men relevanta teman och många spännande talare!

Läs mer om programmet och livestreams som går att se i efterhand på https://www.beyond-growth-2023.eu/programme/


Tips för sommaren

Hoppas vi ses framöver i spännande sammanhang, i evenemangskalendern finns några tips på evenemang!

Svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.