Workshop online 22 nov: Resurser & personlig resiliens

Vi gör en workshop online för båda kurserna Samhällsentreprenör & fördjupning, med Emilia Rekestad som gästföreläsare – välkommen! (Frivilligt att delta)

Workshop online onsdag 22 november, kl. 09:00 – 12:00 (inklusive paus)

Föranmäl dig gärna till August via mail eller meddelande senast 15 november.

Vi gör workshopen med Zoom, anslut via länken: https://us02web.zoom.us/j/87309992019?pwd=SVRYbG14ZkpGbWRCRGhhcG5IN21wQT09
– Du deltar enklast från en dator, men det fungerar även att ansluta via en platta eller smart telefon.
– Pröva att delta i ett Zoom-möte genom https://zoom.us/test


Workshop online med Emilia Rekestad: Perspektiv på resurser och personlig resiliens

Kan vi få syn på fler resurser som vi bär med oss och som finns omkring oss – som kan bidra till en långsiktig bärkraft i de initiativ vi utvecklar? Hur skapar vi utrymme för att utforska ett självledarskap: En förankring i din intention, längtan och bakomliggande drivkraft i det du gör?

Under den här förmiddagsworkshopen introduceras perspektiv där inspiration hämtas från bland annat omställningsrörelsen och permakultur, och du får samtidigt tillfälle att utforska din idé eller ditt initiativ djupare.

Workshopen kommer ha beröringspunkter med andra kursmoment kring resurser, ledarskap och den egna rollen som drivande och engagerad.

Emilia Rekestad har ett långt engagemang för hållbarhet i koppling till lärande, helhetstänk, ledarskap och folkbildning. Idag verkar hon primärt som frilansande och ideell. Under 2016-2022 ledde hon folkhögskolekursen Ett år i Omställning  i samarbete med Omställningsnätverket . Hon är även tränare inom The Art of Hosting.

Svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.