v 21 Tid för kompletteringar + inspiration finansiering

Under kursens näst sista vecka lämnar vi tid för kompletteringar av missade uppgifter för de av er som inte fått in alla uppgifter, feedback på uppgiften Mitt sammanhang – nästa steg och inspiration kring finansiering från ett par webbinarier som spelats in under våren.

➡️ Har du missat uppgifter under kursen? Vi stämmer av individuellt med er som behöver komplettera under veckan. Lämna i första hand in innan kursen är slut. Vi har också ett uppsamlingsdatum för komplettering av uppgifter 26 augusti.

➡️ FEEDBACK på uppgiften Mitt sammanhang – nästa steg innan 27 maj: Alla lämnar feedback till alla i kursforumet. Förslag till frågor att utgå ifrån:
– Vad ser du som intressant med den presenterade uppgiften? Vad får dig att reagera?
– Associerar du till erfarenheter som du har eller andra saker du känner till?
– Vad skulle kunna utvecklas vidare? Finns det nya frågor som väcks för dig genom det som presenterats?

➡️ Påminnelse om kursutvärdering:  Vi vill gärna få input på hur du upplever att läsa kursen, samtidigt är utvärderingen en möjlighet att reflektera över ditt eget lärande under året.
Svara senast 7 juni via: https://forms.gle/LQXPvfZ7FuF7Zgom6
Utvärderingen är anonym, och vi kommer att bearbeta sammanställningen av svaren tillsammans med andra kollegor på Glokala. Tack för att du är med och svarar!

➡️ Vårt nästa (och det sista!) kursgemensamma samtal sker 27 maj kl 12.30 på Zoom.

Valbar fördjupning kring finansiering – två inspelade webbinarier från våren

För dig som vill fördjupa dig mer i aktuella perspektiv på finansiering tipsar vi om två intressanta webbinarier som har hållits under våren:

1) Coompanion: Så hittar du projektmedel till dina projektidéer!

“Har du en projektidé som du skulle vilja genomföra, men du vet inte hur du skall kunna finansiera genomförandet av projektet? Se inspelningen från vårt webbinar ‘Så hittar du projektmedel till din projektidé!’ Torbjörn Skarin från Skandinavisk Samhällsanalys har lång och bred erfarenhet av offentliga projekt och har hjälpt många ideella och offentliga verksamheter att hitta nya projektmöjligheter.”

2) Mötesplats Social Innovation: Hur finansierar vi innovativa lösningar på samhällsutmaningar?

“Välkommen till en digital träff med fokus på möjligheter och utmaningar att finansiera innovativa lösningar på samhällsutmaningar, så kallad social innovation.
Vid träffen får du ta del av:
– Lansering av ny rapport om finansiering av social innovation
– Presentation av en aktuell ESF+- utlysning med fokus på finansiering av social innovation
– Gemensamt samtal om nuläge och framtid på området”
Rapporten som presenteras finns att ta del av via Mötesplatsens hemsida: https://socialinnovation.se/stor-variation-av-finansiering-av-sociala-innovationer-visar-ny-rapport/

Svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.