En spännande helg 7-9 oktober

I Malmö: Creative Gathering

Projekt Syndromenon*

-Ett kulturellt utbyte under temat ”Kultur som verktyg och ekologisk hållbarhet”.

Jamrum, Kreativt Café, Maskeradfest, Musik, Kärlek, Open Stage, Utställningar, Gemenskap, Föreläsningar, Workshops, Eldshow, Trummor, Dans, Poesi, Klädbytardag, Filmvisning, Marknad, Chill Out, Live Graffiti, Performance m.m.

http://thecreativegathering.blogspot.com/

I Göteborg: Power Shift

Sophy som läste kursen förra året skriver:

”Den 7-9 oktober ska vi ner till Göteborg. Då äger nämligen Sveriges första Power Shift rum. Något som jag tycker att alla som läser det här ska tipsa unga människor i sin närhet om, som på något sätt är lite eller mycket intresserade av klimat/hållbarhetsfrågor, vill hamna i ett positivt sammanhang, göra något för världen och träffa andra likasinnade. En väldigt fin möjlighet och något som kan vara en början på en helt ny resa för många.”

http://www.powershiftsweden.org/

I Karlstad 7-8 oktober: Fair Trade Forum 2011

”Sveriges största och årliga mötesplats för rättvis handel äger rum på Karlstad CCC den 7-8 oktober. Då kan du gå på provsmakningar och besöka mässan med ett stort utbud av etiskt märkta produkter som du kan handla för att göra skillnad. Dessutom kan du se vår schyssta modevisning och några tänkvärda dansnummer.”

http://www.fairtradeforum.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.