Idéerna som förändrar världen – Doc Lounge-kväll med release för Poolen

Spännande kväll i Malmö 9 oktober med kortfilmsmaraton och release för Poolen från Selfmade!

9 okt: Inspiration, innovation och idéer – en helkväll i samarbete med Selfmade!

”Vi är mycket stolta över att presentera en fantastisk afton med ett kortfilmsmaraton bestående av 10 stycken speciellt utvalda minidokumentärer från innovationsprojektet Focus Forward: Short Films – Big Ideas.

Välkända regissörer världen har fått i uppdrag att genom 3-minutersdokumentärer skildra idérna som förändrar världen, och de inspirerande resultaten bjuder på allt från vägar med inbyggda solceller till auto-tune, robotar och konstgjorda hjärtan.

Som avslutningsfilm visar vi Fredrik Gerttens The Invisible Bicycle Helmet om den hyllade cykelhjälmen HÖVDING. Både Fredrik och Anna Haupt och Terese Alstin, som ligger bakom hjälmen, finns på plats för Q&A efter filmen.

Kvällen inleds med ett storslaget POOLPARTY – en releasefest för Selfmades nystartade kompetenspool. Här får du möjlighet att registrera dig och dina skills, hänga vid poolkanten, svalka dig med en kall drink och prata med någon av idéutvecklarna om hur just din idé skulle kunna bli verklighet. Läs mer om Selfmade här.
I pausen mellan filmblocket kör vi OPEN PITCH med nystartade crowdfunding plattformen MANYMADE där du får möjlighet att gå upp på scen och pitcha din idé eller projekt för publiken.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.