3 dec: Input & boksamtal

BOKSAMTAL: 9 december 19-21

Alla kommer att få 10-15 min. var att prata om sin bok. Ev. har vi möjlighet till en paus i mitten. Prata helt fritt om boken eller följ dessa punkter. Tänk på att vi kanske inte har läst samma bok och att även vi som lyssnar ska få ut något av din läsning.

  • Förbered en kort presentation av boken.
  • Dela med dig av det som du särskilt tar med dig från läsningen, t.ex. några handfasta tips eller några meningar som har satt igång tankar hos dig.
  • Avsluta med att recensera boken: Vad tyckte du om den? Kommer du att kunna använda något av läsningen i ditt kommande arbete? Hur?
  • Förmodligen är vi flera som har läst Brinn tid . Då kommer vi att kunna ägna tid åt att diskutera dess innehåll gemensamt:
  • Förbered därför även några reflektionsfrågor till boken så att du kan leda oss i samtalet kring boken.

Våra skypenamn är Hannah: hannahfse, August: nilsson.august

– – – – –

Inspiration: Ett kreativt kooperativ – Macken

Fredrik Bergman från Macken gästade Malmö 29 november och berättade levande om deras utveckling med många verksamhetsgrenar. Föreläsningen finns att lyssna på, drygt en timme. Inte minst får vi höra om de många goda idéer som de jobbar med, men han kommer också in på frågor om makt & demokrati i kooperativet, och hur de jobbar med ett brett nätverkande för att få en bra förankring i många läger.

Ladda ner som mp3 eller lyssna här direkt:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.