”Ny laddstation för Malmös idésnickare” (Skånes Fria)

Om Projektverkstaden Underverket i Skånes Fria Tidning, lördagen den 16/2 2013:

Mötesplats utan uppifrån-hjälp, för de som inte hittar till Media Evolution City. Så beskriver initiativtagarna Hannah Ohm och Magdalena Musiala Projektverkstaden Underverket, som nu drar igång.

Efter bara några minuter sträcker kvällens närmre tjugotal deltagare armarna mot taket. Var och en med varsin nyritad glödlampa i händerna.
– Whatever the question, community is the answer. /…/”

Artikeln som pdf – länk
Bild_Foreningssidan_den_16_februari

Nästa tillfälle i Projektverkstaden är på tisdag 26 februari, med tema Samarbete:

Tema: Samarbete 3.0
Workshop med: Magdalena Musiala från Civic Lab

När du kommit en bit i utvecklingen av ditt projekt kanske du upptäcker detta: Ingen vill ha din hjälp! Däremot har de flesta behov av sammanhang där de känner sig delaktiga, kompetenta och uppskattade för sitt bidrag (oavsett om de är ”deltagare” eller ”partners”). I denna workshop kommer vi tillsammans utforska konsten att engagera andra, utan att motivera dem! Hur gör du för att skapa hållbar delaktighet? Och medan du är här… passa på att presentera din idé och använd gruppen till att få feedback, råd och tips.

Magdalena Musiala är medprocessledare i Projektverkstaden, lärare på Glokala Folkhögskolan och utbildar i samarbete och ledarskap på Handelshögskolorna ESSEC och HEC i Paris. http://www.civic-lab.com

Mer info på glokala.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.