Graffiti inför folkhögskolans dag

Återpublicerat från glokala.se:

Igår firade Glokala Folkhögskolans dag i förskott genom att hänga i solen vid Folkets Park, medan Spinneriets deltagare gjorde sin bild för dagen (under denna tvåveckorsperiod ska de leverera en bild per dag).

Kvadraten480

Det blev många fina möten under dagen.

”Det är kul att ni unga får måla så här nu för tiden”, tyckte en äldre dam som stannade till för att dricka en kopp kaffe. Hon berättade att hon bor vid Nobeltorget och gillar att ta promenader kring parken nu när våren börjar komma. ”Det är spännande att se alla olika bilder, men lite synd att de målas över igen efter allt jobb”, sa hon innan hon fortsatte vidare.

En kille från Marocko som turistade i Malmö i ett par dagar, gillade möjligheten att få snacka med några som bor här. ”Jag har läst att svenskar är svåra att lära känna, så jag har hållit mig lite på avstånd tidigare”, förklarade han.

Många passade så klart också på att ställa frågor om våra kurser och flera tyckte att det var intressant att man kan läsa allt ifrån SFI till kvällskurser i Permakultur hos oss. ”Kanske kan man läsa flera kurser på samma gång?”, hoppades en kille som hade svårt att välja.

Läs mer om våra kurser.

Ansök här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.