7-8 september – Post-its och en dagbok över drömmar

Hej!

Vi hade en helg i Malmö med planeringen för kursåret i fokus. Med många post-its växte teman fram och vi skissade även en helhet för året i tid. Tyvärr blev det få som kunde vara med, men Sofia anslöt från Stockholm och vi kunde även skypa med Kajsa en stund på söndagen.

På söndagen fick vi också möjlighet att besöka galleriet Makeriet och utställningen Diary of a dream, en fantastisk vindlande skapelse i det minimala galleriet. Två av skaparna berättade om bakgrunden med området Gaste och Gastefestivalen i Lund (se ex här om festivalen 2011).

Hannah, Towe & August kommer att träffas på fredag för att konkretisera planerna som skissades under helgen, och vi återkommer sedan med ett förslag på struktur och teman för året.

Bilder från dagarna!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.