Kursstart – praktisk info

Hej, idag startar vi igång fördjupningsåret, välkommen!

Vi ser fram emot att få djupdyka i spännande ämnen tillsammans med er!

Perioden fram till internat i början av september blir en tid för uppstart, och den här veckan börjar vi med att lära känna plattformen och en första uppgift.
Tidigare kursmaterial ligger kvar på plattformen, om ni är nyfikna på tidigare års kurser. Deltagarna från tidigare år finns också registrerade på plattformen fortsatt, som ni kan se är det en utökad grupp under ”Deltagare”.

Kursplattformen, några första steg:

  1. Att logga in: På startsidan finns det ett fält för att logga in med de uppgifter vi har skickat till din email. Om du inte hittar eller kommer ihåg ditt lösenord kan du få ett nytt här.
    Som inloggad får du ett fält i toppen av sidan med rubriker, till höger finns ”Hej, [ditt namn]”. Under den rubriken finns flera alternativ för din profil på kursplattformen.
  2. Du får gärna byta ditt lösenord till ett som du själv bestämmer. Du gör detta genom att gå in på: Inställningar → Allmänt.
  3. För att ladda upp en bild till din profil går du in på Profil → Byt profilbild
  4. Kursforum för tankar och frågor – skriv gärna en hälsning om dig själv i det allmänna kursforumet! Du hittar det under Kursforum (inloggad).

Uppgift första tiden: Frågor till profil, alumninätverk

Vi är på gång med att skapa en sida online för att se och kunna kontakta varandra, nuvarande och tidigare deltagare i kurserna i samhällsentreprenörskap på Glokala. Arbetsnamnet är ett alumninätverk. Vi ber er därför vara med och svara på några frågor, senast 25 augusti:

1. Fyll i frågorna här https://docs.google.com/forms/d/1JwZbYNvZw0gIIIf_qjVW8OazZ-wPDQmbqaFX2TZmL9Q/viewform?usp=send_form
så lägger vi upp en sida med din profil (kommer att skapas under augusti/september).

2. Maila även en bild på dig eller bildmaterial från ditt initiativ/projekt till august [at] glokala.se

3. När vi har skapat sidan kommer du ha möjlighet att redigera din sida/profil

Inlämning/svara: Senast 25 augusti.

Internat 6-7 september – svara om din medverkan:

Vi har planerat in att samlas i Malmö helgen 6-7 sept för att träffa varandra och tillsammans skapa det upplägg som vi vill följa under året. Bäst blir det såklart om vi är så många som möjligt från början till slut, därför ber vi dig bekräfta att du kan vara med redan nu:
Ramarna är lördag 6 sept 11:00-19:00  och söndag 7 sept 9:00-15:00. Reseersättning för längre resor utgår upp till 750 kr.
Skicka svar om din medverkan under internatet till oss den här veckan, till august [at] glokala.se. Vi har tidigare frågat i direktkontakt inför kursen, men vi ber er meddela detta igen så vi får en tydlig bild.

::::::::::::::::::::::::::::

Vi mailar även ut en del praktisk info idag, den finns också inlagd här på plattformen under Kursinfo – > Praktisk info.

Till nästa måndag återkommer vi med lite mer material för uppstartsperioden!

Varma hälsningar,

Hannah, Towe & August

IMAG1265

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.