Input: Vilka faktorer kan vara viktiga i ett samarbete?

magdalena_musiala

Vid senaste internatet kom önskan upp kring att finna inspiration om hur man skapar samarbeten och hur man får med sig människor i sin vision. Vi har därför valt att göra en intervju med inspiratören Magdalena Musiala som är licensierad handledare i The Human Element® & Radical Collaboration®, konsult och teamutvecklare. I sitt arbete fokuserar hon på att stödja samhällsentreprenörskap, utveckling av det personliga ledarskapet och hjälper grupper att utvecklas till team.

I ljudintervjun berättar hon om sina egna erfarenheter kring samarbetsformer och vad hon ser att kan vara dess framgångfaktorer. Hon delar här med sig av en personlig historia samtidigt som hon håller sin knappt 4 månaders baby i famnen, som förklarar diverse bakgrundsljud.

Intervjuen finner du här http://she.folkbildningsforeningen.se/Intervju_MagdalenaMusiala_febr2015.mp3

Lämna gärna en kommentar här nedan om vilka tankar som väcktes i dig av intervjun.

2 thoughts on “Input: Vilka faktorer kan vara viktiga i ett samarbete?

  1. Towe Författare

    Härligt att du blev inspirerad Ananda! Ja, ibland handlar det mycket om att bara visa sitt stora intresse, sin strävan och önskan att samarbeta!

  2. Ananda Hillfon

    Jag blev inspirerad av att höra hur hon fick jobb efter att ha volontärarbetat… Undrar nu om jag kan jobba ideelt för något som kan gynna min verksamhet på något sätt. ~ Ananda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.