v 10 Tema: Arbeta med sociala medier

De kommande två veckorna kommer att handla om hur du kan bygga upp en plattform i sociala medier för ditt projekt. Lisa ger två föreläsningar och den första handlar om strategier för att nå ut med ditt innehåll i sociala medier.

Här hittar du en pdf med hela föreläsningen – länk till pdf: 1. FÖRELÄSNING SOCIALA MEDIER

Till nästa vecka, ta med dig tankarna från Lisas föreläsning när du är ute på sociala medier. Vilka verksamheter och profiler står ut i ditt flöde? Kan du få någon uppfattning om hur de arbetat med sitt innehåll så att det engagerar just dig?
Dela gärna med dig av dina tankar om detta i kursforumet →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.