15 okt: Intervjuuppgift

Hej!

Denna måndagen vill vi introducera nästa uppgift inom temat organisation. Under de kommande tre veckorna vill vi att du planerar och genomför en intervju med ett projekt/verksamhet i din närhet.  Syftet är att föra ett samtal om projektets form och organisering. Här kan du ta fasta på just de ingångar som intresserar dig mest, eller som är särskilt relevanta för just det projekt som du ska intervjua.

Förra veckan introducerade vi några olika aspekter av organisering (finansiell, juridisk, samhällelig/politisk) som du kan använda som bakgrund för samtalet och som hjälp för att formulera dina intervjufrågor. Vi kommer de kommande veckorna att lägga upp mer input från olika håll kring temat organisation. Gör gärna också egen research inför din intervju. Materialet kan du lägga upp på kurshemsidan och diskutera med oss andra.

Uppgift: Intervju

  1. Hitta ett intressant projekt/verksamhet att intervjua.
  2. Formulera intervjufrågor och fundera kring vilka aspekter som är särskilt relevanta för just detta projekt.
  3. Gör en intervju på ca. 10-15 min. Du kan använda dig av video- eller ljudinspelning. Om du föredrar en skriftlig inlämning så håll dig till max 2 sidor.
    Glöm inte att inleda med en presentation av projektet så att intervjun blir så tillgänglig som möjlig för en lite bredare publik.

Inlämning: 5 november.
Forum för uppgiften finns här (du behöver vara inloggad):
https://samhallsentreprenor.glokala.net/she2/groups/intervjuuppgift/forum/

Hör av dig vid frågor! Och lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.