17 dec: Feedback till reflektion

Hej!

Nu närmar sig helgerna och det blir tid att göra ett mindre uppehåll i kursen. Samtidigt finns chansen att lyssna eller läsa ikapp på en del av materialet vi har jobbat med de senaste veckorna. Eller kanske sjunka ner i en fåtölj med något av boktipsen från förra veckan?

Feedback till reflektionsuppgift Inre liv

En uppgift fram till att nästa modul startar 7 januari är att ta del av reflektionerna i uppgiften kopplad till Inre liv. Några finns hittills, och jag har hört att fler är på väg snart.

Läs/ta del av reflektionerna och skriv en kommentar utifrån de tankar som reflektionen väcker. Ge gärna konkreta tips eller perspektiv utifrån dina erfarenheter.

Forumet för uppgiften (du behöver vara inloggad): https://samhallsentreprenor.glokala.net/she2/groups/reflektion-inre-liv/forum/

Feedback senast 7 januari 2013.

Inspiration – Konsten som verktyg för att utveckla ledare

Jag blev nyligen tipsad om Julia Romanowska som har använt mix av konst och kultur för att utveckla ledare, och har forskat på vad som händer med de som deltar. Artikel i Arbetet: ”I ett experiment utsatte hon chefer för en splitterbomb av kultur. Resultaten går att mäta i blod.”

Video där hon berättar om sin forskning:

Inspiration – Julhälsning från BAS Nepal/Sweden

Jag passar också på att tipsa om en julhälsning från en tidigare deltagare i Samhällsentreprenör, Maria Leiner, som är drivande i BAS in Sweden. Organisationen stöttar framförallt ett härbärge i Kathmandu. Läs mer på deras hemsida som nyss har fått en ny design! De tipsar om några sätt att vara med och bidra och samtidigt fixa några av julklapparna.

//

Från 7 januari startar vi nästa modul i kursen kring omvärld och samhällsentreprenörskap.

Trevliga helger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.