16 sep: Mitt projekt

Vi startar “Inre liv” med att be dig att beskriva den idé eller det projekt som du själv vill arbeta med under året. Ta utgångspunkt ifrån din vision eller dina motiv och förklara sedan hur du tänker arbeta med detta konkret. Fokusera på de utmaningar och frågor som du står inför just nu. Vad är svårast just nu? Var behöver jag hjälp och feedback?

Ungefär var 6:e vecka kommer vi att upprepa denna uppgift och be dig att uppdatera beskrivningen för att ge oss andra i kursen samt dig själv löpande information om det aktuella läget. Vi som följer din utveckling kommer även att kontinuerligt ge dig feedback! På så sätt kan vi i i kursen utgöra att viktigt nätverk för varandra och skicka tips, idéer och tankar till varandra under årets gång.

För dig som vill kan denna uppgift gå väldigt bra att kombinera med personlig coachning!

Uppgift: Beskriv din idé/ditt projekt, 1/2 – 1 A4, ta gärna med bilder eller annat relevant material.
Formulera sedan några konkreta utmaningar som står framför dig, och gärna även en tanke om hur du ska ta dig an dem eller vill ha hjälp med.
Inlämning: 28 september, i din personliga tråd i kursforumet “Mitt projekt”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.