3 feb: Ekonomiuppgift

lor_0198Vi är nu inne i den andra omgången av temat Ekonomi.
Under hösten har ni fått beskriva hur den ekonomiska situationen ser ut för ert projekt och era strategier framåt, samt ge varandra feedback på detta.  Ni har fått lyssna på ett online-seminarie där flera aktörer inom Samhällsentreprenörskap berättar om olika finansieringsmöjligheter som finns och hur fältet håller på att utvecklas. Dessutom har vi fått en kort introduktion till begreppet Bootstraping. Gå gärna tillbaka till dessa ämnen om du känner att du har missat eller glömt något!

Ekonomiuppgift

För att börja fördjupa sig ytterligare i den ekonomiska aspekten av sitt projekt vill vi att du väljer en av följande tre uppgifter. Alternativen är till för att du ska kunna göra det som passar dig och ditt projekt allra bäst.
Skriv gärna som kommentar till detta inlägg vilken uppgift du väljer att göra.

Inlämning: 23 februari i din personliga tråd i forumet: Mitt projekt.
Omfattning: 1-2 A4 i text, eller motsvarande i form av ljud/video. Det kan också vara en kombination.

  • Alternativ 2): BEYOND MONEY
    Detta kan ses som en fortsättning av nätverksuppgiften. Undersök vilka resurser som finns det i ditt nätverk och vilken hjälp du skulle kunna få?
    Välj ut några/någon person och initiera ett samarbete, vilket du vill. Du kan t.ex. intervjua personen eller ta initiativ till ett event (t.ex. enligt “winwin”-konceptet, eller skapa en enkel facebook-grupp).

3 thoughts on “3 feb: Ekonomiuppgift

  1. Pingback: Intryck från internatdagarna 31 jan – 1 febr | Samhällsentreprenör - fördjupning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.