Förväntningar och förhoppningar på kursen

Om mindre än två veckor ses vi här i Malmö för vårt första internat i kursen. Det blir ett tillfälle att lära känna varandra, 875-0-Wish bildsamtala och inspireras. En del av tiden kommer vi att ägna åt planering av kursens innehåll och arbetsformer.

I denna fördjupningskurs är tanken att kunna utforska frågor som är obesvarade, och att gräva djupare inom olika områden och kompetenser som är aktuella och angelägna för dig och den idé eller projekt du vill utveckla.

Vi vill därför att du inför internatet beskriver dina förväntningar och förhoppningar på kursen. Vad vill du få ut av kursen? Vad vill du lära dig, uppleva, inspireras av? Vad vill du bidra och inspirera de andra kursdeltagarna med? Det kan tex handla om innehåll, form, teman, fokus, kursmaterial och tempo. Det kan vara konkreta detaljer eller mer övergripande önskemål. Kanske har du tips på ett specifikt studiebesök du skulle vilja göra på ett senare internat? Eller litteratur du vill läsa eller tipsa andra om? Förutom Malmö har vi även tidigare förlagt internat i Göteborg och Stockholm – vilken stad skulle du vilja ha ett av internaten i?

Dela med dig av dina tankar och funderingar kring detta till varandra på kursforumet. Känn dig fri att skriva så kort eller långt som du vill.

Deadline: 7 september

Inlämning: Via en tråd i kursforumet – klicka här för att komma dit.

Det går såklart också bra att maila oss för enskilda önskemål och tankar, frågor och funderingar, men vi ser samtidigt att det finns ett värde i att skapa en form av brainstormning på kursforumet som vi alla i kursen kan se och ta del av.

Tveka inte att höra av dig om du funderar över något!

Vänligen,
Emma, Hannah & August

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.