Här kommer två inspirationstips för hösten!

SIS

Social Innovation Summit i Malmö 24-25 november

Social Innovation Summit samlar entreprenörer, förändringsagenter, innovatörer, beslutsfattare, investerare och finansiärer för att tillsammans utforska, forma och främja social innovation ur ett nordiskt perspektiv.

Bakom konferensen står Mötesplats Social Innovation vid Malmö högskola och Malmö stad. Just nu erbjuds ett Early-Bird pris för den som är tidigt ute och anmäler sig via hemsidan för Social Innovation Summit.

U. lab

Teori U – delta på gratis distanskurs på 8 veckor

Theory UTeori U är en teori, metod och ett ramverk för att skapa och förstå hållbart förändringsarbete. Vad är min eller min organisations ”livsuppgift”? Och hur går det ihop med det som omvärlden eller världen som helhet är i behov av? Teori U etableras just nu till ett ledande ramverk för förändringar för hållbarare samhällen och används av individer, organisationer och företag världen över.

Med start den 10 september kan du gratis delta i distanskursen om Teori U via plattformen edX på M.I.T (Massachusetts Institute of Technology) – Transforming Business, Society, and Self with U.Lab. Läs mer och anmäl dig här: https://www.edx.org/course/transforming-business-society-self-u-lab-mitx-15-671x

I Malmö kommer det att finnas en mötesplats för de som läser kursen och vill reflektera tillsammans, med träffar varje vecka. Läs mer om Malmö U.Lab Hub på facebook →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.