Mitt sammanhang

19 september – 6 november 

Modulen kommer att ha två inlämningsuppgifter.

Denna modul ger möjlighet att reflektera och studera det sammanhang som du befinner dig i med den idé eller projekt du utvecklar. Vilken är min drivkraft och vad är mina nästa steg? Vilken är min intention? Vilket nätverk har jag tillgång till och hur kan jag utöka det? Vad behöver jag för specifika kunskap och kontakter för att utveckla min projekt? Vilken form är den bästa för mitt projekt? Hur kan jag få fler intresserade och involverade i mitt projekt eller för de frågor jag driver? Vilka arbetsprocesser känns extra värdefulla för mig?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.