Finansieringstips

Guldkapsylen är öppnad Tävla i The Brewhouse Award Har du årets affärsidé eller kan du skriva århundradets låt? Tävla här eller sprid ordet om Sveriges mest nyskapande idé- och innovationstävling. – Vi har haft ett högre tryck redan innan tävlingsstart än tidigare år vilket naturligtvis är oerhört kul. Många hör av sig och är nyfikna och vill veta mer om hur man tävlar i de olika kategorierna, säger Anna Svensdotter Dimle som är juryordförande i The Brewhouse Award. – Jag tror att en del av det beror på Brewhouse samarbete med Göteborg & Co i kategorin Music Innovation där det tävlas om att ta fram den officiella låten till Göteborgs 400-årsfirande 2021. Vi har märkt att både etablerade och oetablerade låtskrivare ser det som någonting ärofyllt. Tävla om vinstpengar, mentorskap, affärscoachning och mycket annat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.