Kursträff 11-12 oktober – intresseanmälan

Den 11-12 oktober ligger vår första kursträff inplanerad, och här kommer en första intresseanmälan. Den här anmälan är inte bindande — vi vill kolla av intresset för att få ett hum om hur många som vill och kan komma.

Kursträffen kommer att äga rum i Malmö och görs tillsammans med grundkursen Samhällsentreprenör. Innehållet är inte spikat än, men det kommer innehålla spännande aktiviteter som studiebesök, sociala aktiviteter och framför allt möjligheten att träffa varandra IRL! Senast två veckor innan träffen kommer ett färdigt schema för träffen att skickas ut.

Preliminära hålltider för dagarna är:
Fredag 11 okt 12:00 – 18:00
Lördag 12 okt 09:30 – 15:00

Ni ordnar och betalar resa och boende själva, men Glokala Folkhögskolan erbjuder upp till 750 kronors resersättning för er som kommer långväga. Vi kan också hjälpa er med tips om boende.

Generellt om kursens träffar

Under kursen genomförs tre träffar i Malmö*. Träffarna syftar till att skapa möjligheter till personliga möten på ett sätt som inte riktigt är möjligt via internet. Under dessa dagar kommer vi att ha olika typer av aktiviteter under – det kan handla om allt från föreläsningar till studiebesök och även olika sociala aktiviteter. Fullständigt program för träffarna kommer att meddelas senast ett par veckor innan genomförandet. Även om Glokala folkhögskolan utgör vår bas, kommer vi också att vara på annat håll under träffarna. Eventuell övernattning ordnas på egen hand, men vi hjälper till med tips om möjligheter i närheten.

* en under höstterminen och två under vårterminen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.