Inre liv

I den här modulen får vi möjlighet att blicka inåt. Vilka värderingar driver oss? Hur relaterar vi till andra i samarbeten? Hur arbetar vi för att prioritera och hålla fokus? Modulen sträcker sig från 2 januari till 9 februari.  Under modulen jobbar vi med uppgiften “Årskompass” som lämnas in den 24 januari.

Den sista veckan i modulen är innehållet öppet för era förslag! Har du något du vill dela med dig av, eller något du vill diskutera med de andra på kursen? Hör av dig!

v. 2 Uppgift: Årskompass. Inlämning fredag 24/1.

v. 3 Tema: Zen to done

v. 4-5 Tema: Human Element

Fredag 24 jan: Inlämning Årskompassen

v 6: Öppet för förslag! Hör av dig med dina idéer.

2 thoughts on “Inre liv

 1. Christian

  Super spännande och viktig modul som jag förmodligen spenderat för mycket tid att engagera mig i samtidigt som jag inte applicerat tillräckligt, men också en modul det vill säga den personliga utvecklingen, något man aldrig blir klar med.

  Om jag har intressanta resurser som jag gärna delar med mig av till andra i kursen, var tycker du att jag ska lägga det i? I Årskompassen tråden? (Under min komentar?)

  1. Lone H Författare

   Hej Christian! Kul att du uppskattar modulen! Och att du har material att dela med dig av. Du kan starta en tråd i kursforumet och lägga material i den, så kan vi tipsa om det till de andra i kursen i ett mejl så att de inte missar det.

   Lone

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.