Tips: webinar digital medborgarbudget

På onsdag kan du delta i ett gratis webinar med Digidem Lab som deltog i vår kursträff förra veckan. Webinariet handlar om digitala medborgarbudgetar. Nu får du alltså chansen att igen lyssna till Digidem Lab och specifikt om hur de jobbar med medborgarbudgetar.

“Välkomna till Digidem Labs webinar om digitala medborgarbudgetar!

Intresset för digitala medborgardiologer är just nu jättestort. De två tidigare webinarierna som vi arrangerat har lockat flera hundra deltagare och städer från hela världen hör av sig till oss med frågor. Denna gång går vi igenom exempel på hur kommuner och offentliga institutioner kan digitalisera sin medborgarbudget. Vi kommer beskriva hur Madrid, New York, Helsingfors och Barcelona utvecklat intressanta funktioner som hjälper tjänstepersoner för varje steg i medborgarbudgeten. Fokus blir även på hur svenska kommuner och bostadsbolag använt dessa plattformar för sina medborgarbudgetar. Ni som deltar får också möjlighet att ställa frågor efteråt utifrån de utmaningar ni själva funderar kring.

Om Digidem Lab
Digidem Lab är ett oberoende demokratilabb som stöttar stadsdelar, kommuner och offentliga institutioner i att utföra effektiva och inkluderande medborgardialoger. Vi studerar, testar och erbjuder internationellt beprövade digitala verktyg och metoder för medborgardeltagande och skapar medborgarcentrerade processer för att särskilt nå underrepresenterade grupper.”

ANMÄL DIG HÄR: https://www.eventbrite.com/e/webinar-digital-medborgarbudget-tickets-103318173438

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.