Tips: Idag startar #StartingGood – online

Idag startar #Starting Good Virtual Summit som crowdfundingplattformen StartSomeGood anordnar varje år. Onlinekonferensen pågår 11 maj-20 maj och har fokus på hur samhällsentreprenörer kan skapa positiv förändring i världen. Det är gratis att delta! Anmäl dig på deras websida:

“Over ten days in May we will bring together 30+ world-renowned social entrepreneurs, changemakers, and innovation leaders to share knowledge about how to create a lasting positive impact in the world.

The virtual summit includes action focussed workshops and in-depth interviews with game-changing social entrepreneurs. We aim to support, upskill, and inspire the next generation of change leaders.

With over 10,000+ participants from around the world in 2019, the 2020 summit is set to grow yet again. This year we will inspire and empower a global movement of changemakers. We invite you to be part of it!

The #StartingGood Virtual Summit is an annual free-to-access virtual summit presented by innovation agency and cause-crowdfunding platform StartSomeGood.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.