Coachande samtal

Möjlighet till coachande samtal

På internatet den 10-11 september, och i kursforumet, var ni flera som uttryckte er positivt kring möjligheten att ha coachande samtal för att bubbelkomma vidare med era projekt. Vi kommer därför att erbjuda er som vill coachning cirka var sjätte vecka. I första hand är det Nils som kommer att ge coachning. Han har lång erfarenhet av rådgivning från sin roll på Centrum för Publikt Entreprenörskap (CPE) och egen erfarenhet av att driva projekt och starta företag, bla i Röstånga. I andra hand finns även Fatuma och Emma tillgängliga att samtala med, även dom med egen erfarenhet av att driva verksamheter i projektform. Det kan tex vara om du har något specifikt fokus som just Fatuma eller Emma har extra kunskap kring. 

Samtalen kan genomföras på telefon, skype eller möjligen live i Malmö, och pågå max en timma. Vi kommer att höra av oss till er i veckan för att kolla av intresset och boka in tider.

Samtalen är en möjlighet för er att reflektera kring var ni befinner er just nu och hur ni vill fortsätta med era projekt. Samtalen kommer att utgå från det ni upplever att ni behöver stöd i. Det spelar ingen roll var ni är i processen, huvudsaken är att ni har en önskan att ta nästa steg i er process, oavsett om det är stort eller litet.

Kanske har du fastnat någonstans, känner att tiden inte räcker till eller hittar inte till din motivation. Du kanske önskar stöd i att hitta en struktur för ditt arbete i vardagen eller hur du kan utöka ditt nätverk. Du kanske behöver konkreta tips och information kring en viss fråga. Du kan också välja att ägna samtalstiden åt att bli klarare över vad du önskar i ett visst samarbete eller vilken målgrupp du vill nå.

Inför samtalen – ta en stund för att fundera över var du befinner dig just nu, vad du upplever som utmaningar och vad du vill ägna samtalstiden åt. Försök bli klar över vad du vill ha stöd med – oavsett om det är ’att kartlägga fler möjliga kontakter’, ’spåna kring en projektansökan’ eller ’att bli klar över vad det är jag vill och behöver just nu’.

Så här kan det alltså se ut:
      Boka in tid för samtal med Nils, via mail.
      Ta en stund (5-20 min) för att fundera över vad du vill ägna samtalstiden åt. Skriv/rita gärna för din egen skull.
      Kommunicera ev med Nils redan innan samtalet vad du vill fokusera på.
      Samtal via telefon, skype eller eventuellt live i max 1 timme.
      Kom ev överens om en uppgift/ditt nästa steg att göra och när, OM DU vill och skulle uppleva det som ett stöd.
      Boka en ny tid för samtal, om du vill.

Tveka inte att höra av dig om du har funderingar kring de coachande samtalen!

Vänligen,
Nils, Fatuma & Emma 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.