Framtidsfestivalens förfest – lördag 13 maj i Malmö

13 maj kl. 13.00-02.00.
Far i Hatten, Folkets Park.

Framtidsfestivalen är stolta att bjuda in till en heldag på Far i Hatten, Folkets Park. Festivalens officiella förfest kommer att bjuda på roliga aktiviteter för alla åldrar. Det blir en plats att träffa festivalens arrangörer, lära sig mer om en hållbar framtid, få koll på höstens arrangemang och fira att sommaren är på väg.

Fritt inträde. Kom förbi!

KLARA PROGRAMPUNKTER

Oslipat pratar om framtiden
Efter succén på Klimatfestivalen förra året har vi bjudit in humorgruppen Oslipat ännu en gång. De är Sveriges största alternativa ståuppklubb, och fokuserar denna gången på just framtiden. Vi kan lova många skratt och tankeställare.

Agusa
Agusa är en kvintett från Malmö som spelar instrumentell, psykedelisk progressiv folkrock. Soundet är melodiöst, hårt, episkt och äventyrligt, tankarna förs till 70-talet. Kompositionerna är långa, dynamiska och euforiska. De berättar sagor och tar lyssnaren på en resa…

Bandet har varit aktivt sedan 2013 och har sedan dess spelat in fyra plattor, varav tre studio-album och ett livealbum inspelat i Aten. Agusa har spelat runtom i Sverige och Danmark, i Holland på Roadburn Festival och i Polen tillsammans med Dungen och Anekdoten. Uppbackat av det amerikanska skivbolaget The Laser’s Edge, släpper Agusa sin fjärde platta i sommar

Swop shop
Våra kompisar på Swop shop (www.swopshop.se) kommer att ha en popup-butik på plats, Bring your own bag. Ta med en kasse, fyll den med kläder och betala ett fast pris för kassen. Billigt, enkelt och roligt sätt att fixa en ny, eller boosta din nuvarande, stil.

Framtidsjorden
Framtidsjorden är ett internationellt nätverk som stöder initiativ till utveckling på socialt rättvis och ekologiskt hållbar grund. De kommer till förfesten för att prata om vårt ekologiska fotavtryck, ge lite perspektiv på världen och tipsa om hur vi själva kan bli lite mer miljövänliga.

Phasing Out
Phasing Out med Lauren Miller och Krister Bladh bjuder på vibrerande vågformer och mjuka ljudmattor. Har det gått ett halvår sen sist? Ett år? Ingen vet, men nu är klubben som är uppkallad efter en obskyr gitarrpedal tillbaka.

Fler programpunkter tillkommer.

Far i hatten tar endast kort.
Vill man äta på White Guide-nominerade Far i Hatten, gå in och boka bord på www.farihatten.se/boka

Facebookevent: Framtidsfestivalens förfest.
Hemsida: framtidsfestivalen.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.