Kursträffen september: Kompletterande uppgift

Kompletterande uppgift för dig som inte deltog i kursträffen 17-18 september:

Du som inte deltog i träffen i Malmö gör en kort skriftlig reflektionsuppgift som mailas till August senast 30 september.

Nu har vi kommit några veckor in i kursen och du börjar bli bekant med dess former. För att ge dig tillfälle att fundera över kursen och dina egna målsättningar ber jag dig skriva utifrån de här frågorna:

Vilka är dina förväntningar på kursen? Vilket är ditt/dina mål med kursen och det här året?

Omfattning: Upp till 1/2 A4-sida.

Maila till August senast 30 september.

Jag ser fram emot att ta del av era tankar!

August

1 thoughts on “Kursträffen september: Kompletterande uppgift

 1. Doris A

  Hej,

  Mitt mål med kursen är att lära mig att skriva och driva projekt. Att kunna genomföra ett arbete i de olika faserna som planering, processarbete och avslutning. Sen att reflektera och analysera det jag har varit engagerad med i mitt jobb som olika små projekt så att jag kan utveckla mig professionellt.

  Att ha en helhetsbild på vad som diskuteras i omvärlden gällande innovation och entreprenörskap, studier, forskning och olika tankesätt. Att deltar seminarium, föreläsningar, workshop som stimulerar kreativitet. Att breda mitt nätverk med kontakt med människor från olika delar av Sverige och får veta olika projektidéer och intressanta verksamheter som pågår eller är på gång. Vad kan vara mer inspirerande än att träffa personer med innovativa idéer?

  Att dela med mig till andra när det gäller mina kunskaper och livserfarenhet och göra utbyte med andra kursdeltagare som har säkert mycket att bidra med.

  Doris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.