Öppet hus på Glokala

Den 21 mars öppnar vi våra dörrar! Kom förbi mellan 17.00 och 19.00 på Lantmannagatan 34 och missa inte följande:

👉 Glokalas växter kan sjunga! Workshop med Artozik:

Jean-Charles Cari på Artozik ger en interaktiv workshop – upplev hur växter känner av och kan producera ljud! Att interagera och göra musik med växter inger känslor av samhörighet mellan människa och natur. Det frambringar insikter om likheterna bland olikheterna.

Jean-Charles Cari är tidigare deltagare i Samhällsentreprenör fördjupning och en av initiativtagarna till Ljudgården som öppnade under 2022 på Norra Grängesbergsgatan – med studios och mötesytor. Samtidigt utvecklar han sin egen verksamhet i Artozik.

👉 Bytarverkstad: Allmän kurs bjuder in till att inviga våren med “nya” plagg, gröna växter och trevlig läsning! Ta med det du inte längre använder/behöver och byt ut det med någon annan!

👉 Samtal Lärarassistent: ett växande yrke: Lyssna på ett samtal mellan våra pedagoger och deltagare från Lärarassistentutbildningen. De kommer att ha en dialog kring vad en lärarassistent gör, vikten av rollen i grundskolan och verktyg kursen ger deltagarna.

👉 Öppna studios och redigeringsrum: Våra deltagare och pedagoger kommer att finnas på plats i studios och redigeringsrum. Välkommen att titta in och ställ frågor om du önskar!

👉 Fika med våra pedagoger, deltagare och SYV: vi bjuder på fika och under tiden kan du samtala med våra pedagoger, deltagare och före detta deltagare. Du har också möjlighet att fråga om råd från vår Studie och yrkesvägledare!

👉 Visning av kortfilmer: våra deltagare på Filmlinjen, Urban konst och Urban musik har skapat fantastiska kortfilmer och musikvideos. Dessa har du möjlighet att se i FIlmlinjens klassrum!

👉 Lär dig att virka kassar: Deltagare från allmän kurs lär dig att virka dina egna kassar!

Svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.