v 20 Tid för uppgift 10 + inspiration finansiering

Hej!

Den här veckan finns det tid för att jobba med uppgift 10, Reflektion kring projektledning och samhällsentreprenörskap.
Inlämning: 20 maj – deltagande i onlineworkshop 20 maj kl 12:00-14:00, eller kl 18:30-20:30, alternativt individuell inlämning i uppgiftens forum. För att vara med i onlineworkshopen anmäl du dig till August via mail eller meddelande, senast 15 maj.
Hör gärna av dig till August om du har någon fråga eller fundering kring uppgiften!

Kursutvärdering: Det har också blivit tid att utvärdera kursåret när vi närmar oss kursens slut 31 maj. Vi vill gärna få input på hur du upplever att läsa kursen, samtidigt är utvärderingen en möjlighet att reflektera över ditt eget lärande under året.
Svara senast 7 juni via: https://forms.gle/2hcS2GR9evSYvYFy9
Utvärderingen är anonym, och vi kommer att bearbeta sammanställningen av svaren tillsammans med andra kollegor på Glokala. Tack för att du är med och svarar!

Valbar fördjupning kring finansiering – två inspelade webbinarier från våren

För dig som vill fördjupa dig mer i aktuella perspektiv på finansiering tipsar vi om två intressanta webbinarier som har hållits under våren:

1) Coompanion: Så hittar du projektmedel till dina projektidéer!

“Har du en projektidé som du skulle vilja genomföra, men du vet inte hur du skall kunna finansiera genomförandet av projektet? Se inspelningen från vårt webbinar “Så hittar du projektmedel till din projektidé!”
Torbjörn Skarin från Skandinavisk Samhällsanalys har lång och bred erfarenhet av offentliga projekt och har hjälpt många ideella och offentliga verksamheter att hitta nya projektmöjligheter.”

2) Mötesplats Social Innovation: Hur finansierar vi innovativa lösningar på samhällsutmaningar?

“Välkommen till en digital träff med fokus på möjligheter och utmaningar att finansiera innovativa lösningar på samhällsutmaningar, så kallad social innovation.
Vid träffen får du ta del av:
– Lansering av ny rapport om finansiering av social innovation
– Presentation av en aktuell ESF+- utlysning med fokus på finansiering av social innovation
– Gemensamt samtal om nuläge och framtid på området”

Rapporten som presenteras finns att ta del av via Mötesplatsens hemsida: https://socialinnovation.se/stor-variation-av-finansiering-av-sociala-innovationer-visar-ny-rapport/

Svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.