v 52 – v 1 God helg & inspiration!

Vi når snart årets slut, och helgerna innebär en lugnare period i kursen (v. 52 – v. 1). Samtidigt som vi presenterar något inspirerande finns det tid för att arbeta med uppgift 5, för att komplettera tidigare uppgifter från hösten eller för att ta del av något från höstens teman som du inte riktigt hunnit med.

Vi är tillbaka med mer fart från 8 januari (v. 2), tills dess önskar vi er sköna helger!

Terminsstart 2 januari – aktivera dig!

Kursens terminsdatum för våren är 2 januari – 31 maj. För att vi ska registrera dig som aktiv i kursen behöver du logga in på kursplattformen under vecka 1 eller vecka 2. Det går också bra att meddela August på annat sätt. Ta kontakt om du skulle ha förhinder.
Om du inte loggar in eller meddelar förhinder kan du förlora din studieplats.


Inspiration

#1 Video: Humor at work (11 min)

Den här presentationen från Andrew Tarvin kan både ses i relation till de teman vi har haft kring ledarskap och gruppdynamik, men även som inspiration till era framtida projekt och arbetssituationer!

Du kan aktivera undertexter på engelska eller auto-genererad textning på svenska under inställningar.


#2 Filmen Avtryck (Dokumentär, 75 min)

Filmen “Avtryck” finns nu att streama online, en chans alltså för dig som missade att se den på kursträffen tidigare i höstas!

Vad kan en människa göra? Vad kan en grupp människor göra? Vad vill vi lämna efter oss? En personlig och poetisk skildring av vad det innebär att med öppna ögon vara människa i miljökrisens tid. En samproduktion mellan Campfire Stories och svenska Omställningsnätverket.

Streama den på filmens hemsida: https://campfire-stories.org/imprint-avtryck/

Svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.